miércoles, 8 de diciembre de 2010

Iniciativa del Colegio Profesional de Enfermeria (Barcelona)

Noticia del miercoles [dimecres, 1 de desembre de 2010], Una  iniciativa  importante, humana y cercana, una bonita noticia para estas fechas Navideñas.
Ets infermera i tens una antiga companya de professió, que es troba sola i que busca poder conversar, rebre una visita a la setmana, acompanyament per anar al metge o a fer qualsevol tràmit, sortir a passejar o d’excursió, redescobrir la ciutat, anar al cinema, a berenar o sortir de compres? Si és així, ara tens l’oportunitat d’ajudar-la!.
El Col·legi compta amb una xarxa de voluntaris disposats a acompanyar i a millorar la qualitat de vida d’aquelles persones que, per diferents motius, es troben en situació de solitud, ja sigui perquè visquin soles o perquè es troben aïllades socialment.
Coneixes alguna infermera que es trobi sola? Ajuda’ns a acompanyar-la 
Gràcies a aquest programa de voluntariat, anomenat Cap infermera sola, la persona que rep aquesta ajuda estarà una mica més acompanyada. Els voluntaris s’adaptaran a les necessitats de cada persona.
La infermera interessada pot contactar amb el Col·legi, de manera presencial, a través del telèfon gratuït, el 900 705 705, o del correu electrònic voluntariat@coib.cat.
¿Eres enfermera y  tienes una antigua compañera de profesión que se encuentre sola y  necesita  conversar, tener una visita semanal, acompañamiento para ir al medico o para hacer cualquier tramite, salir a pasear o de excursión, redescubrir la ciudad, ir al cine o merendar o salir de compras?, Si es así ahora tienes la oportunidad de ayudarla.
El Colegio cuenta con una red de voluntarios dispuestos a acompañar y mejorar la calidad de vida de aquellas personas que por diferentes motivos se encuentren en situación de necesidad, ya sea porque viva sola o porque se encuentra aislada socialmente.  
Gracias a este programa de voluntariado, llamado ninguna enfermera sola, la persona que necesite ayuda estará un poco más acompañada. Los voluntarios se adaptaran a las necesidades de cada persona.
La enfermera interesada puede dirigirse al colegio en persona o a través del teléfono gratuito  900 705 705, o por correo electrónico voluntariat@coib.cat.

No hay comentarios: